Bewustwording; De reis van jouw leven! 

Zij wordt nooit meer “de oude”, maar ze voelt dat ze dat ook helemaal niet wil. Haar verlies heeft haar veranderd en dat is goed. Door dit besef voelt ze zich weer een beetje blijer.

Deze week heb ik weer zo’n mooie massage beleefd.
Voor alle duidelijkheid; ìk heb iemand gemasseerd.
En ja, òòk voor mij is ook elke massage een belevenis.
Als je iemand op je tafel hebt, loop je mee met de reis die iemand maakt. Want een reis is het!

De één komt bij mij voor een ontspanningsmoment, gewoon een fijne massage. De ander heeft een lichamelijk of geestelijke klacht als burn-out of is overspannen.

Tijdens een massage kom je altijd thuis bij jezelf. Alleen doet soms de bel het niet.

Wat er zo mooi was aan de massage waar ik het net over had?
Mijn cliënt is overspannen. Ze heeft een groot verlies te verwerken gekregen. Ze wil weer zijn als vroeger; energiek en vrolijk.

Ze is tijdens de eerste massages niet in staat geweest te voelen hoe het met haar is. Zowel lichamelijk als geestelijk voelde ze disconnectie. Stress symptomen als slecht slapen, hartkloppingen en angsten zitten haar in de weg. Alle energie zat in haar hoofd.

En daarvan word je DOOD MOE.

Tijdens deze massage heeft ze zich weer verbonden en werd ze zich bewust van wat er allemaal te voelen was in haar eigen lijf. Bij die gevoelens kwamen ook emoties naar boven. Die kunnen zo aandacht krijgen en gezien worden. Ze voelde dat ergens in haar dit verdriet een plekje heeft.

Ze voelde zich weer compleet.
Want wat is een hoofd zonder lichaam en wat is een lichaam zonder hoofd ? Als je in contact bent met je lichaam kun je signalen krijgen die je helpen op je pad. Die je richting kunnen geven.

Zij wordt nooit meer “de oude”, maar ze voelt dat ze dat ook helemaal niet wil. Haar verlies heeft haar veranderd en dat is goed. Door dit besef voelt ze zich weer een beetje blijer.

Herstel begint altijd bij bewustwording …

 

©Angelien Willemars

 

Voel ! Holistische Massages

 

www.voel-holistischemassages.nl